În cel de-al 8-lea episod al podcastului Femei @eon, o descoperim pe colega noastră Tania Mihailov, care ne împărtășește cu sinceritate modul în care reușește să îmbine viața profesională cu cea personală. Povestea ei este una despre răbdare, echilibru și adaptabilitate, dar și despre importanța de a rămâne autentică în fiecare etapă a vieții.
Pentru Tania, director Departament Vânzări Vest, echilibrul nu înseamnă perfecțiune, ci acceptarea faptului că există zile mai ușoare și zile mai pline, iar cheia este să înveți să le gestionezi cu calm și cu încredere. Ea ne reamintește că pauzele, momentele de respiro și timpul acordat pasiunilor nu sunt un moft, ci o necesitate pentru a rămâne motivați și conectați atât cu munca, cât și cu propria noastră viață personală.
În discuția din podcast, Tania a vorbit și despre rolul comunității și al sprijinului colegilor. Pentru ea, colaborarea și încrederea în echipă sunt elemente care fac diferența în zilele încărcate. „Am înțeles că nu trebuie să fac totul singură – colegii mei sunt acolo să mă susțină”, spune ea. În același timp, Tania ne amintește că a cere ajutor sau a împărtăși o provocare nu este un semn de slăbiciune, ci de maturitate și curaj.
Dincolo de activitatea profesională, Tania își găsește echilibrul în lucrurile simple, dar esențiale: plimbările în natură, cititul și timpul petrecut alături de familie. Pentru ea, aceste momente sunt adevărate surse de energie și inspirație. „Atunci când mă deconectez de la agitația zilnică și petrec timp cu cei dragi sau citesc o carte bună, reușesc să mă reîncarc și să privesc lucrurile cu alți ochi”, mărturisește ea.
Câteva gânduri de la Tania:
„Am învățat că răbdarea este una dintre cele mai mari resurse pe care le putem avea.”
„Echilibrul, pentru mine, înseamnă să știu când să spun stop și să-mi iau timp pentru mine.”
„Adaptabilitatea mă ajută să merg mai departe, indiferent de situație.”„Nu putem fi mereu la capacitate maximă și este perfect în regulă să recunoaștem asta.”
Femei@EON: Echilibrul între viața personală și profesională cu Tania Mihailov