Top Employers Conference Undelucram.ro

Discover how the job market is changing and what the reality looks like behind employers’ brands.

E.ON România E.ON România
E.ON România

E.ON România

489 reviews

Transparent Employer

Podcastul Femei @ E.ON: Energie feminină care transformă industria

21.07.2025

Femei @ E.ON – povești care inspiră, o inițiativă despre echilibru, leadership și dezvoltare

La E.ON, credem în puterea diversității și în impactul pozitiv pe care îl aduce fiecare colegă în echipă. În primul episod, Diana Voinescu-Dobra, Manager Operațiuni Contabilitate Furnizori la E.ON Business Services Cluj, vorbește despre autocunoaștere, sănătate mintală și wellbeing la locul de muncă – o temă esențială pentru dezvoltarea personală și profesională.

📊 La E.ON:

• peste 60% dintre angajați sunt femei, iar la E.ON Business Services Cluj, proporția ajunge la peste 80%;

• 30-80% dintre pozițiile de conducere sunt ocupate de femei, în funcție de companie;

• femeile au o contribuție importantă în domenii tehnice și operaționale, dar și în zona de comunicare, relații clienți sau achiziții;

• investim constant în formare: doar în 2024, colegele noastre au acumulat zeci de mii de ore de training intern și extern.

Aceste inițiative reflectă angajamentul nostru de a construi un mediu incluziv, stabil și orientat spre dezvoltare continuă. Ne dorim ca fiecare colegă să aibă spațiul și sprijinul necesar pentru a crește, a conduce și a inspira.

Descoperă podcastul și vezi cum arată o carieră la E.ON, prin vocea colegelor noastre. Află mai multe despre valorile care ne definesc și despre cum sprijinim diversitatea în fiecare zi.

(20) Femei@E.ON - Autocunoaștere și dezvoltare personală cu Diana Voinescu-Dobra - YouTube