Ce se intampla cand semeni responsabilitate, profesionalism si ... VANT? Culegi #VIFOR, nu furtuna!
Altfel spus, #noi ๐ฝ๐ฟ๐ผ๐ถ๐ฒ๐ฐ๐๐ฎ๐บ ๐๐ถ ๐ฒ๐
๐ฒ๐ฐ๐๐๐ฎ๐บ ๐ถ๐ป๐ณ๐ฟ๐ฎ๐๐๐ฟ๐๐ฐ๐๐๐ฟ๐ฎ ๐ฒ๐ป๐ฒ๐ฟ๐ด๐ฒ๐๐ถ๐ฐ๐ฎ ๐ฎ๐ณ๐ฒ๐ฟ๐ฒ๐ป๐๐ฎ ๐๐๐ญ๐๐ ๐ฎ ๐๐-๐ฎ ๐ฎ ๐ฝ๐ฎ๐ฟ๐ฐ๐๐น๐๐ถ ๐ฒ๐ผ๐น๐ถ๐ฎ๐ป ๐ฉ๐๐๐ข๐ฅ - cel mai mare parc eolian construit in Romania in ultimul deceniu, dar si unul dintre cele mai mari din Europa.
Aceasta investitie strategica este menita sa redefineasca sustenabilitatea si independenta energetica nationala avand in vedere capacitatea sa planificata de 461 MW care va permite alimentarea cu energie verde a peste 700.000 de gospodarii.
๐๐ฒ ๐น๐๐ฐ๐ฟ๐ฎ๐ฟ๐ถ ๐ฟ๐ฒ๐ฎ๐น๐ถ๐๐ฎ๐บ?
Proiectarea si executia retelei de medie tensiune 33 kV care evacueaza energia din 42 de turbine pana la statia de transformare
Extinderea statiei electrice (celule 33 kV si echipamente auxiliare)
Instalarea si punerea in functiune a transformatorului de 400/33 kV.
๐๐ฎ๐ ๐ฑ๐๐ฟ๐ฒ๐ฎ๐๐ฎ ๐ฝ๐ฟ๐ผ๐ถ๐ฒ๐ฐ๐๐๐น?
Proiectarea a inceput, iar punerea in functiune este programata in vara anului 2027.
Suntem #mandri ca alaturi de PORR Romania contribuim la tranzitia energetica realizand un proiect care conecteaza energia regenerabila la retea si consolideaza infrastructura energetica nationala.
Dar suntem si mai #recunoscatori pentru sansa de a contribui la dezvoltarea comunitatii locale, rezilienta sociala si de mediu din judetul Buzau.
#IMSAT #EnergyTransition #WindEnergy #RenewableEnergy #CleanPower #Sustainability #GreenFuture #Renewables #GreenEnergy #EnergyEfficiency #WindPower #PoweringTheFuture #EnergyForTomorrow #SmartEnergy #PORRRomania