La Gala Smart City, am fost onorați să fim alături de studenții și cadrele didactice de la Politehnică București, într-un dialog despre una dintre cele mai importante și mai puțin cunoscute profesii ale viitorului: meseria de acustician.
Colegul nostru, Constantin Jiga, Manager Divizia Edilitare și Pardoseli, a prezentat impactul poluării fonice asupra sănătății și confortului urban și soluțiile acustice integrate dezvoltate de Menatwork pentru spații rezidențiale, publice și industriale.
Într-o piață în care cererea pentru experți în acustică este în continuă creștere, ne implicăm activ în formarea viitorilor specialiști. Credem în parteneriate solide cu mediul universitar și în sprijinirea tinerilor care își doresc o carieră într-un domeniu tehnic, specializat și cu perspectivă reală de dezvoltare.
Pentru noi, investiția în oameni este cheia unor proiecte sustenabile și a unui viitor construit cu responsabilitate.
👉 Vă invităm să vizionați discursul integral pe YouTube și să descoperiți mai mult despre cum privim noi viitorul acusticii:
Orașe mai liniștite încep cu soluții inteligente: despre acustică la Gala Smart City - https://youtu.be/7tsJ22eOoz4
#BuildWithMenatwork #Menatwork #SmartCity #Acustică #Educație #Viitor #Parteneriat #TineriSpecialiști #AngajatorResponsabil #FărăStres #Undelucram