🥉 Suntem mândri că programul PepsiCo East Balkans de Onboarding dedicat Trainees a fost premiat la categoria Best Onboarding Experience - Employer Branding Conference Romania 2025, Evensys!
Știm cum este să fii la început de drum și ne dorim să le oferim tinerilor nu doar un loc de muncă, ci o experiență de integrare care să îi inspire, să îi dezvolte și să le dea curaj pentru parcursul lor profesional.
De unde am pornit:
⬇️ În 2022, peste 75% dintre trainees părăseau compania în primele luni
⬆️ În 2024, am redus rata de turnover la doar 28,6%
✅ În primele 6 luni din 2025 avem retenție de 100%
Am demonstrat că atunci când onboarding-ul este bine gândit, rezultatele se văd - tinerii sunt motivați, implicați și dornici să crească alături de PepsiCo:
💼 La doi ani de la lansare, 19 din cei 27 de trainees sunt încă activi în cadrul organizației.
✨ Ce face experiența memorabilă pentru participanți:
🛣️ Parcurs clar și structurat, cu traininguri aplicate, expunere directă la business și sprijin constant din partea managerilor și mentorilor.
🎓 Cultură de învățare și conectare prin activități interactive, comunicare informală și gamificare, competiția “Skills Bingo” având rolul de a aduce energia și cultura PepsiCo mai aproape de noii colegi.
Programul de Onboarding a fost creat de echipele HR, Comercial și Supply Chain, cu sprijinul colegilor din întreaga companie, o colaborare construită pe nevoile noii generații și lecțiile dobândite în timp.
Mulțumim generațiilor care aleg să facă primul pas în carieră alături de PepsiCo!