Top Employers Conference Undelucram.ro

Discover how the job market is changing and what the reality looks like behind employers’ brands.

PepsiCo România PepsiCo România
PepsiCo România

PepsiCo România

213 reviews

30.10.2025

Revista Biz a premiat, joi, în cadrul galei Biz PR Awards 2025, cele mai performante agenții de PR din România și cele mai creative și de impact proiecte realizate de brandurile active pe piața locală.

💙 Suntem mândri că „Drumul Micilor”, campania creativă semnată de echipa noastră de Brand, a fost premiată la categoria Community Management & Brand Loyalty.

👏 Distincția a fost ridicată pe scenă de Ioana Marin, Senior Brand Manager Pepsi, care a subliniat că această recunoaștere reflectă angajamentul PepsiCo de a crea experiențe relevante, de a aduce comunitățile împreună și de a construi relații autentice cu consumatorii, în jurul momentelor care contează. 🔥