Campus2Work 2026: The Festival of Futures

Ready to kickstart your career? Meet leading companies and explore exciting paths!

Smile Dent Team Romania Smile Dent Team Romania
Smile Dent Team Romania

Smile Dent Team Romania

56 reviews

De la un vis la o rețea internațională: Povestea Smile Dent Team în Ziarul Financiar

09.04.2026

Suntem bucuroși să vă anunțăm că am apărut în Ziarul Financiar, printr-un material realizat de prietenii noștri, în care este prezentată povestea Smile Dent Team – un brand construit cu pasiune, viziune și grijă autentică pentru pacienți.

Totul a început cu un vis: medicul stomatolog Vadim Vetrilă, alături de soția sa, Iraida, au pornit cu un cabinet modest în Chișinău. Astăzi, după 17 ani de muncă și dedicare, Smile Dent Team a devenit o rețea internațională cu 11 clinici în România, Republica Moldova și Italia.

În ultimii 5 ani, grupul a înregistrat o cifră de afaceri totală de 67 de milioane de euro, marcând o creștere de peste 10 ori față de primul an de activitate. Această evoluție este rezultatul unei viziuni clare de dezvoltare, a investițiilor constante în tehnologie de top și a unui model de business centrat pe formarea continuă a echipei și pe metode moderne de tratament.

Pentru noi, succesul nu se măsoară doar în cifre, ci mai ales în miile de zâmbete pe care le-am redat și în încrederea pe care pacienții noștri ne-o oferă zi de zi. Ei sunt inspirația noastră și motivul pentru care continuăm să evoluăm.

Descoperiți întreaga poveste aici: https://lnkd.in/dMS6ie7e

Mulțumim pentru susținere! 🤍