Suntem bucuroși să vă anunțăm că am apărut în Ziarul Financiar, printr-un material realizat de prietenii noștri, în care este prezentată povestea Smile Dent Team – un brand construit cu pasiune, viziune și grijă autentică pentru pacienți.
Totul a început cu un vis: medicul stomatolog Vadim Vetrilă, alături de soția sa, Iraida, au pornit cu un cabinet modest în Chișinău. Astăzi, după 17 ani de muncă și dedicare, Smile Dent Team a devenit o rețea internațională cu 11 clinici în România, Republica Moldova și Italia.
În ultimii 5 ani, grupul a înregistrat o cifră de afaceri totală de 67 de milioane de euro, marcând o creștere de peste 10 ori față de primul an de activitate. Această evoluție este rezultatul unei viziuni clare de dezvoltare, a investițiilor constante în tehnologie de top și a unui model de business centrat pe formarea continuă a echipei și pe metode moderne de tratament.
Pentru noi, succesul nu se măsoară doar în cifre, ci mai ales în miile de zâmbete pe care le-am redat și în încrederea pe care pacienții noștri ne-o oferă zi de zi. Ei sunt inspirația noastră și motivul pentru care continuăm să evoluăm.
Descoperiți întreaga poveste aici: https://lnkd.in/dMS6ie7e
Mulțumim pentru susținere! 🤍