Descriere job

Ce trebuie să faci:

 

  • Creezi un mediu de lucru constructiv, coordonezi și distribui membrii echipei eficient în restaurant
  • Oferi instruire, suport și feedback membrilor echipei, lucrând alături de ei în restaurant
  • Te asiguri că standardele de calitate și procedurile de lucru sunt respectate
  • Te implici în selecția candidaților și le asiguri o bună integrare în echipă
  • Identifici și dezvolți angajații cu potential, oferindu-le suport teoretic și practic
  • Gestionezi materia primă, plasezi comenzile, verifici calitatea produselor și participi la inventare
  • Gestionezi eficient solicitările și sesizările venite din partea clienților
  • Te asiguri că indicatorii de performanță sunt îndepliniți

 

Cerințe:

  • Studii medii finalizate, studiile superioare absolvite constituie un avantaj
  • Minim 1 an experiență profesională anterioară relevantă
  • Comunicare eficientă și adaptabilitate
  • Capacitatea de a lucra în echipă
  • Amabilitate și orientare către clienți și echipă
  • Rezistență la stres și flexibilitate
  • Organizare și orientare către rezultate
  • Implicare și responsabilitate


Ce îți oferim:

 

  • Tichete de masa (15 Lei / zi lucrătoare)
  • Program de lucru variat și flexibil, în 2 sau 3 schimburi, în funcție de tipul de restaurant alocat
  • Decont transport la tura de închidere a restaurantului
  • Bonus vechime 1 an în companie - 50% din salariu net
  • Bonusuri acordate în functie de performanța restaurantului
  • Traininguri gratuite pentru dezvoltare personală si profesională
  • Siguranța unui loc de muncă stabil, pe perioada nedeterminată