FEG Romania (Fortuna si Casa Pariurilor) FEG Romania (Fortuna si Casa Pariurilor)
FEG Romania (Fortuna si Casa Pariurilor)

FEG Romania (Fortuna si Casa Pariurilor)

4.09

235 evaluări

Adaugă evaluare

CASA PARIURILOR

 

CASA PARIURILOR

Primul brand din gamingul românesc, a deschis în anul 2009 prima agenție de pariuri, ajungând astăzi la peste 700 de locații, deschise în întreaga țară.

Pasiune și Experiență

Cu 16 ani în industria jocurilor de noroc și a pariurilor sportive, Casa Pariurilor este recunoscută ca unul dintre liderii pieței.

Avem peste 3000 de angajați la nivelul țării și suntem astfel unul dintre cei mai mari angajatori din România cu adevărați specialiști în domeniu.

Serviciile noastre includ pariuri sportive, sloturi, jocuri de noroc și de cazinou, loterii. Toate produsele sunt online și în pesrte 800 de agenții în toată țara. Casa Pariurilor progresează constant cu platformele platformele ca să ofere clienților opțiuni multiple și moderne de pariere, iar încurajarea jocului responsabil este mereu una dintre priorități.

În prezent, Casa Pariurilor este un partener de nădejde al Federației Române de Fotbal și sponsor oficial al echipelor naționale de fotbal ale României și al Ligii 2 Casa Pariurilor.

Pentru România și Pentru Suporteri, Casa Pariurilor, Partenerul Naționalelor de Fotbal ale României, susține performanța în fotbal și își propune să le redea fanilor încrederea în echipele favorite. “Suport pentru Suporteri” este proiectul dededicat dezvoltarii personale a viitorilor mari fotbaliști, cu ajutorul unui personal calificat, pornind de la condiția fizică, până la nutriție, motivație și echilibru mental.

 

 

Beneficii companie

Galerie foto