FEG Romania (Fortuna si Casa Pariurilor) FEG Romania (Fortuna si Casa Pariurilor)
FEG Romania (Fortuna si Casa Pariurilor)

FEG Romania (Fortuna si Casa Pariurilor)

257 evaluări

Adaugă evaluare

Prezentare FEG Romania (Fortuna si Casa Pariurilor)

DESPRE NOI

Suntem operatorul de pariuri și jocuri de noroc omnichannel, lider în Europa centrală și de est. Am început în Republica Cehă și, prin pasiunea și expertiza noastră, ne-am extins activitatea în Slovacia, Polonia, Croația și România.

În 2020, FEG a achizitionat Idea Spark, o companie de inteligență de afaceri din Hyderabad, India.

Fondată în 2016, compania este un motor în domeniul științei datelor, iar noi am fost bucuroși să o primim în familia FEG.

De ce sa lucrezi cu noi?

We bet on you

Lucrează cu scop și impact

•Proiecte importante de CSR, extinse pe 4 pillari: Pets, Children, Nature, Elderly
•Campanii de strângere de rechizite pentru copii, strângere de mâncare pentru animale, etc

Technologie & Inovație

•Instrumente interne de inteligență artificială
Workshopuri și traininguri de specializare

Employer Brand

•Pagina de Linkedin cu un număr de urmăritori în continuă creștere
Pagini de cariere moderne
Program de Buddy pentru colegii noi

Mediu de lucru

Locație centrală, în clădirile Timpuri Noi Square, aproape de metrou
•Mai multe zone de relaxare
•Competiții sportive interne (FIFA, pescuit sportiv etc)

Salarizare competitivă

•Salarii competitive
Un bonus anual plătit pe baza realizărilor individuale și a rezultatelor corporative.

Beneficii

•Tichetele de masă
•Abonamentul la servicii medicale private,
•Masaj la birou și zona de relaxare
•Oferim cafea, ceai și sucuri, pentru a începe fiecare zi cu energie.

Cultura companiei & valorile

•Ne ghidăm după valorile companiei
•O politică de zero discriminare în procesul de recrutare
Atmosferă primitoare, cultură deschisă și informală și cod vestimentar relaxat, colegi prietenoși, scoruri eNPS ridicate
Cultura feedback-ului și îmbunătățirea continuă pe baza feedback-ului
•Canale de comunicare moderne

Conținut interesant

•Proiecte interesante și inovatoare
•Cooperare în 5 piețe și departamente, echipe internaționale
•O varietate de sarcini, unde este nevoie de abilități de rezolvare a problemelor și de creativitate
•Simte impactul și scopul - contribuie la lansarea aplicațiilor, campaniilor de marketing și altor proiecte pentru clienții noștri.

Work-Life Balance

•Aranjamente hibride de lucru (lucru de acasă)
•Ore de lucru flexibile
•Evenimente interne pentru angajați – de exemplu, Ziua Copiilor, Ice cream day, Speciality Coffee Day

O companie stabilă

•Suntem cel mai mare operator de pariuri și jocuri omni-channel din Europa Centrală și de Est, companie de divertisment de înaltă tehnologie B2C.
•O companie de succes cu un acționar.
•Acționarul investește în creșterea FEG (atât organică cât și inorganică), cu scopul de a dubla afacerea în următorii 3 - 5 ani.

Potențial de dezvoltare în carieră

•Avansare, promovări și oportunități de carieră pentru talente
•Dezvoltare de competențe și opțiuni de învățare – atât individuale, cât și de echipă, obiective de dezvoltare completate prin planuri de dezvoltare personalizate.
•Responsabilități și autonomie crescute

Statistici companie