FEG Romania (Fortuna si Casa Pariurilor) FEG Romania (Fortuna si Casa Pariurilor)
FEG Romania (Fortuna si Casa Pariurilor)

FEG Romania (Fortuna si Casa Pariurilor)

4.09

235 evaluări

Adaugă evaluare

FORTUNA

FORTUNA 

Suntem în top brand-uri în categoria gaming din România, cu ambele componente – cea de pariuri sport și cea de jocuri. Online și offline (700 de agenții în toată România), oferta noastră de pariuri include toate marile competiții din lume, prematch și live, iar cea de jocuri este compusă din sloturi și jocuri de cazinou, inclusiv mese live. Totodată, Fortuna are pentru clienți și loterii internaționale și pariuri pe numere – tip Lucky Six.

Parte din Fortuna Entertainment Group – companie internațională de betting/gambling în 5 țări europene – Fortuna România are peste 7 ani aici în țară și aproape 2000 de angajați.

În activitățile de business curente care înseamnă dezvoltare permanentă includem și parteneriatele majore cu festivalul Untold, cu Naționala de Fotbal Feminin a României și cel cu Naționala de Futsal a României.

Foarte important pentru noi este și jocul responsabil, o componentă socială în care suntem proactivi și în care am avut inițiative vizbile în piață.

Fortuna oferă angajaților toate beneficiile, avantajele, grija, metodele de relaxare și device-urile moderne de lucru și asta începe din prima zi de angajare și de la primul pas într-unul dintre sediile ultramoderne din București. Suntem în ton cu anii și avem aceleași politici de angajare pentru orice tip de angajați. Indiferent de natura anumitor preferințe personale, când ești la Fortuna ești respectat la fel de mult, iar asta înseamnă ,,total".

Modelul de lucru este hybrid și raportul work from home/work from office se stabilește în fiecare department, în acord cu restul colegilor și cu conducătorul departamentului. La Fortuna, politicile departamentului de resurse umane și cele ale departamentului de care aparții includ evaluarea periodică și ajustarea beneficiilor salariale.  

Beneficii companie

Galerie foto