Discover the TOP 100 BEST EMPLOYERS to work for in 2026!

The best employers are looking for the best candidates

Top farmaceutical retail 2025 Top farmaceutical retail 2025 Catena Catena
Catena

Catena

322 reviews

Transparent Employer

Farma Napocensis Cluj

04.04.2025

Farmaciști și asistenți de farmacie din Cluj, ne-am bucurat să fim alături de voi la Farma Napocensis 2025! 🏥💙
Am participat la Farma Napocensis Cluj, conferința anuală dedicată profesioniștilor din domeniul farmaceutic, organizată de UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca și Societatea de Științe Farmaceutice din Cluj.
📚 Evenimentul, prezidat de Prof. Dr. Ovidiu Oniga, a fost o oportunitate excelentă de a învăța, de a schimba idei și de a ne reconecta cu specialiștii din domeniu. Cu 24 de credite EFC și participare gratuită, Farma Napocensis a reafirmat importanța educației continue în farmacie.
💬 A fost o experiență valoroasă, iar discuțiile cu farmaciștii și asistenții de farmacie ne-au inspirat și mai mult să fim un partener de încredere pentru comunitatea farmaceutică.
📢 Mulțumim organizatorilor și tuturor participanților! Ne vedem la următoarea ediție!
hashtag#FarmaNapocensis2025 hashtag#Farmaciști hashtag#EducațieContinuă hashtag#Farmacie hashtag#ProfesioniștiÎnSănătate hashtag#Catena hashtag#ceamaiinimoasaechipa