Discover the TOP 100 BEST EMPLOYERS to work for in 2025!

The best employers are looking for the best candidates.

Top Healthcare & Farma in 2023 Top Healthcare & Farma in 2023 Catena Catena
Catena

Catena

266 reviews

Catena Overview

Fildas Catena Grup a crescut din 1991 si a devenit cel mai mare lanț farmaceutic din România, iar succesul nostru se datorează, în primul rând, OAMENILOR alături de care am construit, ÎMPREUNĂ, un brand 100% românesc și puternic.

Dar cine sunt acești OAMENI?

Sunt cei peste 9000 de farmaciști și asistenți de farmacie, referenți farmacologi și colegi din depozite, specialiști și juniori în marketing, contabilitate, IT, HR, vânzări, răspândiți la nivel național în peste 950 de farmacii, 15 centre logistice și sediul central.

ÎMPREUNĂ suntem o echipă în care profesionalismul și grija merg mână în mână – cu pasiune pentru ceea ce facem și atenție la fiecare pas, nu doar la destinație.

Ne unesc valori solide care ne ghidează zi de zi: pasiunea, ambiția, integritatea, responsabilitatea, curiozitatea și determinarea. Acestea nu sunt doar cuvinte, ci direcția în care ne orientăm fiecare pas.

Farmacia Inimii” a ajuns, în timp, „Farmacia tuturor românilor", iar acum construim să devenim echipa în care fiecare coleg simte că aparține. ❤️

Why work with us?

Pentru că aici grija pentru oameni nu se oprește la counter. Se extinde în fiecare echipă, în fiecare interacțiune, în modul în care ne susținem colegii să crească și să se simtă bine la locul de muncă.

Fildas Catena este un grup de companii puternice și recunoscute în piața farmaceutică din România, dar mai presus de cifre și branduri, suntem o comunitate – una care oferă stabilitate, direcție și loc pentru dezvoltare.

Ce ne definește?

• Oferim siguranța unui angajator de încredere, cu rădăcini solide în industrie și deschidere către viitor.
  • Căutăm atât profesioniști, cât și tineri care își doresc să pună în practică ce au învățat – pentru că știm că potențialul se dezvoltă în echipe care inspiră.
  • Avem proiecte dedicate celor aflați la început de drum, dar și celor cu experiență, o susținere reală în procesul de integrare și dezvoltare profesională.

Credem într-un echilibru sănătos

Suntem una dintre puținele companii care și-a construit în timp un club sportiv propriu, dedicat angajaților, care a ajuns să numere peste 1000 de membri activi. Pentru că ne pasă de sănătatea noastră – și dincolo de orele de program.

Ce fel de cultură ai găsi la noi?

Una în care contezi.

• Feedbackul este constant și constructiv, nu doar o formalitate.
  • Fiecare coleg își poate descoperi punctele forte, iar rolul nostru este să-l sprijinim să crească.
  • Comunicăm deschis și tratăm cu respect fiecare perspectivă.
  • Punem accent pe colaborare, transparență, încredere și luăm decizii cu gândul la oameni.

Ce am învățat?

Că fără grijă pentru angajați, nu putem avea grijă de pacienți.
De aceea investim constant în programe de formare, adaptate nevoilor reale ale colegilor noștri. Credem în învățare continuă și în acces la informație de calitate.

Promisiunea noastră?

• Să continuăm să creăm un mediu care susține învățarea și dezvoltarea continuă, în care colegii noștri pot atinge cel mai înalt nivel al potențialului lor.
  • Să atragem alături de noi oameni pasionați, autentici și dornici să aducă valoare – exact ca tine.
  • Să învățăm mereu, ca echipă și ca organizație, și să evoluăm constant pentru a fi un sprijin real pentru toți cei care fac parte din echipa noastră.

Pentru că știm că doar așa putem duce grija mai departe – cu încredere, determinare și oameni cu suflet. ❤️

Company statistics