Discover the TOP 100 BEST EMPLOYERS to work for in 2026!

The best employers are looking for the best candidates

Top farmaceutical retail 2025 Top farmaceutical retail 2025 Catena Catena
Catena

Catena

322 reviews

Transparent Employer

Fitoterapia și nutraceuticele – viitorul sănătății integrative! 🌿

15.05.2025

Fitoterapia și nutraceuticele – viitorul sănătății integrative! 🌿
În perioada 8-10 mai 2025, am avut onoarea de a participa la Conferința Națională de Fitoterapie Practică și Nutraceutice, desfășurată la Iași – un eveniment de referință în domeniu, ajuns la cea de-a VII-a ediție. Cu peste 700 de participanți – medici, farmaciști și specialiști din întreaga țară – această conferință rămâne cea mai importantă platformă națională dedicată fitoterapiei și nutraceuticelor.
🎯 În cadrul evenimentului, am fost prezenți cu un stand de prezentare, unde am avut bucuria de a interacționa direct cu profesioniști din domeniu, de a împărtăși informații despre portofoliul nostru de produse naturale și de a susține schimbul de idei și bune practici în sănătatea integrativă.
Felicitări organizatorilor pentru realizarea unui eveniment de înaltă ținută științifică, creditat cu 30 EFC!
💚 Ne reafirmăm angajamentul de a sprijini cercetarea, educația și dialogul interdisciplinar pentru un sistem de sănătate mai eficient și mai aproape de nevoile reale ale pacienților.
hashtag#fitoterapie hashtag#nutraceutice hashtag#educatiefarmaceutica hashtag#conferinta hashtag#Catena hashtag#UMFIasi hashtag#parteneriat hashtag#farmacie hashtag#standexpozitional