Discover the TOP 100 BEST EMPLOYERS to work for in 2026!

The best employers are looking for the best candidates

Top farmaceutical retail 2025 Top farmaceutical retail 2025 Catena Catena
Catena

Catena

322 reviews

Transparent Employer

Saptamana ALTFEL, vizita la Fildas Catena Grup

15.05.2025

🥳 14 mai 2025 a fost despre curiozitate, alegeri de viitor și pașii mici care pot face o mare diferență.

🧑‍🎓 Am avut plăcerea să primim, prin intermediul platformei Joblandia, vizita elevilor unei clase a X-a de la Liceul "Toma Socolescu" din Ploiești — un grup de tineri curioși, entuziaști și foarte atenți la cum își pot contura drumul profesional.

👀 Le-am arătat ce înseamnă viața de zi cu zi într-un depozit farmaceutic – cum lucrăm, cum colaborăm și cum fiecare rol, indiferent de departament, contribuie la un scop comun: grija pentru sănătate.

De la farmaciști, asistenți farmaciști și lucrători în logistică, până la colegii din IT, marketing și HR – suntem o echipă mare și diversă, unită de aceleași valori comune care ne definesc: integritate, încredere, respect reciproc și căldura, responsabilitate, curiozitate, performanță și determinare, .

🤝 Le mulțumim din suflet doamnei dirigintă, care se implică cu adevărat în sprijinirea elevilor, și desigur liceenilor – pentru întrebările bune, energia pozitivă și deschiderea de a învăța lucruri noi.

📢 Ne bucurăm că putem fi parte din astfel de experiențe care îi ajută pe tineri să vadă concret ce înseamnă o carieră în domeniul farmaceutic. Credem că viitorul se construiește și prin astfel de pași mici, dar semnificativi. 💙

hashtag#Joblandia hashtag#EducatiePrinExperienta hashtag#Catena hashtag#FildasCatenaGroup hashtag#InspirațiePentruViitor