Discover the TOP 100 BEST EMPLOYERS to work for in 2025!

The best employers are looking for the best candidates.

Connections

Connections

122 reviews

Transparent Employer

Connections Overview

Connections este o companie europeană de tehnologie, fondată în 2005 la București, cu birouri în România, Marea Britanie și Statele Unite.

Ne dedicăm accelerării transformării digitale prin soluții avansate care integrează Inteligența Artificială, automatizare (RPA) și tehnologii de securitate cibernetică, pentru a susține organizațiile în atingerea obiectivelor strategice și adaptarea la un mediu global în continuă schimbare.

Avem peste 20 de ani de experiență în piețele mature și digitalizate din Europa Centrală și de Est, oferind expertiză de top în dezvoltarea și implementarea de soluții software scalabile și sustenabile. Connections înseamnă profesionalism, inovație și reziliență. Suntem ghidați de un spirit antreprenorial autentic și tratăm fiecare proiect cu responsabilitate și viziune pe termen lung.

Credem în potențialul fiecărui membru al echipei noastre și investim constant în dezvoltarea competențelor care ne ajută să creștem împreună, să ne sprijinim reciproc și să construim soluții care contribuie la succesul nostru comun.

Why work with us?

La Connections, credem într-o tehnologie construită în jurul oamenilor. De peste două decenii, contribuim la transformarea digitală a organizațiilor și a societății, oferind echipelor noastre un mediu de lucru în care transparența, învățarea continuă și colaborarea autentică sunt mai mult decât simple principii – sunt parte din ADN-ul nostru.

Pe lângă antifragilitate, spirit antreprenorial și încredere, valorile care ne ghidează zi de zi sunt transparența, lucrul în echipă, învățarea continuă și responsabilitatea. Acestea conturează cultura noastră organizațională și ne susțin în fiecare decizie, parteneriat și proiect.

Misiunea noastră este să deschidem calea către un viitor în care tehnologia amplifică potențialul uman și evoluează alături de acesta, inspirând fiecare comunitate să trăiască mai bine și mai autentic. Susținem transformarea digitală a societății și o pregătim să-și descopere și valorifice întregul potențial.

#TechHumannityForward este viziunea care ne unește – o promisiune că vom folosi tehnologia ca instrument pentru progres uman real, sustenabil și incluziv.

Suntem atenți la nevoile colegilor noștri și ne adaptăm constant beneficiile extrasalariale, astfel încât fiecare să se simtă susținut și valorizat. În funcție de specificul fiecărui job, beneficiile pot varia.

Vrei să faci parte dintr-o echipă care pune oamenii în centrul tehnologiei? Hai să ne cunoaștem!

Company statistics