Discover the TOP 100 BEST EMPLOYERS to work for in 2025!

The best employers are looking for the best candidates.

MAGNOR MAGNOR
MAGNOR

MAGNOR

73 reviews

MAGNOR Overview

MAGNOR este liderul pieței românești în servicii de creditare pe termen scurt, tranzacționare de bijuterii și produse de lux, precum și schimb valutar. Cu o experiență de peste 16 ani, compania operează o rețea de 25 de agenții situate strategic în mall-uri și centre comerciale din întreaga țară, deservind peste 2 milioane de clienți mulțumiți.

Why work with us?

Avem nenumarate motive pentru care sa ni te alaturi dar printre cele mai importante, putem enumera:

• Mediu de lucru profesionist: Echipa noastră de peste 180 de angajați este unită prin valori comune precum seriozitatea, integritatea și etica profesională.

• Oportunități de dezvoltare: Investim constant în formarea și creșterea profesională a angajaților noștri, oferind acces la programe de training și dezvoltare personală.​

• Inovație și tehnologie: Suntem dedicați digitalizării și implementării celor mai noi tehnologii pentru a îmbunătăți serviciile oferite și pentru a facilita munca angajaților.

• Stabilitate financiară: În 2023, MAGNOR a înregistrat o cifră de afaceri de 100 milioane lei, în creștere cu 25% față de anul anterior, și un profit net de peste 13 milioane lei, iar in 2024 compania a investit 2,5 miloane de euro in rebranding si dezvoltare.

Company statistics