Dacă îți place să faci parte dintr-o echipă stabilă, în care evoluția profesională se îmbină cu bucuria de a lucra împreună, într-un mediu deschis, prietenos și inovator, te așteptăm cu drag.
8 din 10 angajați Up România cred că suntem „un loc grozav de muncă” – și o spune și certificarea Great Place to Work®, obținută al patrulea an la rând, pe baza feedbackului real al echipei noastre.
Să fii parte din echipa noastră înseamnă să fii martorul evoluției constante, să fii creatorul activ și permanent al unui brand puternic, să ai ocazia să fii chiar tu cel care prin soluțiile dezvoltate poți face bine în fiecare zi.
La Up:
- 🧠 Crești – personal și profesional, cu acces la cursuri, mentoring, coaching.
- 🌱 Contezi – ideile tale pot deveni proiecte reale, prin inițiative de inovare și intraprenoriat.
- 🤝 Te implici – în acțiuni de CSR și în proiecte cu impact în comunitate.
- 🎯 Avansezi – ai deschidere către noi roluri, în România sau în Grupul Up.
- 😄 Te bucuri – de echilibru între viața personală și cea profesională.
La Up ai mai mult timp:
- 22 de zile de concediu pe an vs. 20 zile cnf. Codului Muncii
- 5 zile de concediu suplimentare pe an
- Plus 3 zile în plus pe an în funcție de vechime (3 ani – 1 zi, 5 ani – 2 zile, 10 ani – 3 zile)
La Up ai mai multe beneficii financiare:
- Tichete de masă de valoare maximă
- 400 lei buget în platforma Up MultiBeneficii ca să-ți alegi experiențele care ți se potrivesc
- Alimentare card cadou la evenimente speciale: Ziua Femeii, Ziua Bărbatului, Ziua Copilului, Paște, Crăciun
- Bonusuri în funcție de vechimea în companie și în funcție de performanță
La Up redefinim munca. Împreună.
În 2023, am lansat campania „Redefinim Munca” – un manifest pentru un mod nou de a trăi și lucra. Inspirăm oameni și companii să regândească relația cu munca, cu echilibrul și cu valorile personale.
Up e despre oameni. E despre tine.