Distribuie
Topul Angajatorilor 2025 | Cele mai îndrăgite companii la care să aplici în 2026

Topul Angajatorilor Undelucram.ro 2025. Cele mai îndrăgite companii la care să aplici în 2026
- 1 companie de tehnologie se află printre primele zece clasate;
- Industria retail-ului domină top 10;
- 7 industrii noi intră în topul general: energie și industrii extractive, entertainment, retail farmaceutic, servicii medicale, servicii de curierat și servicii financiare;
- Pentru prima dată, topul SMEs include 2 industrii: IT și asigurări.
Booking Holdings România, Servier Pharma, JYSK România, Schneider Electric și Deichmann sunt cele mai apreciate companii de către propriii angajați, potrivit Top Angajatori Undelucram.ro 2025, clasament realizat de Undelucram.ro, cea mai mare comunitate online a angajaților din România și una dintre cele mai importante din Europa Centrală și de Est.
Topul a fost realizat pe baza feedback-ului oferit în mod anonim de angajați, în perioada 16 octombrie 2024 - 15 octombrie 2025. Clasamentul Undelucram.ro este singurul top din România bazat exclusiv pe opiniile angajatilor, și nu pe percepția publică sau campaniile de imagine ale companiilor.
Poziția fiecărei companii în clasament a fost stabilită pe baza notei generale (70%) și a evaluărilor pentru cinci criterii suplimentare, fiecare cu o pondere de 6%, considerate esențiale de către angajați: oportunități de avansare, pachet salarial, echilibrul între viața profesională și cea personală, management, proceduri și valori organizaționale.
Pentru ediția din acest an, industria IT se bucură, de un clasament extins, care reunește 50 de companii și confirmă influența și diversitatea sectorului. Retailul rămâne cel mai dinamic sector, dominând top 10, iar în premieră, șapte noi industrii - de la energie și entertainment până la servicii medicale și financiare - intră în topul general.
„Ca în fiecare an, topul Angajatori Undelucram.ro reflectă vocea reală a angajaților, nu imaginea proiectată de companii. Faptul că vedem o diversificare tot mai mare a industriilor prezente în clasament arată că tot mai multe companii, indiferent de domeniu sau mărime, investesc cu adevărat în experiența angajaților. Clasamentul din acest an arată o maturizare a pieței muncii, în care transparența, respectul față de oameni și echilibrul între viața profesională și cea personală devin criterii esențiale de performanță organizațională. Piața muncii din România devine tot mai complexă și mai competitivă. Angajații nu mai caută doar un loc de muncă stabil, ci un mediu care îi respectă, îi dezvoltă și le oferă sens. Pentru companii, experiența pe care o oferă angajaților a devenit un diferențiator strategic”, declară Costin Tudor, CEO Undelucram.ro.
Compania aflată pe primul loc, Booking Holdings România, sprijină obiectivele de creștere și transformare ale Booking Holdings, cel mai mare furnizor global de servicii turistice online și de servicii conexe. Centrul de Excelență din România oferă servicii esențiale în domenii precum: securitate cibernetică și monitorizarea fraudelor, dezvoltare de aplicații, marketing, achiziții, asistență IT, servicii de business globale, optimizare financiară, analiză de date și managementul proiectelor.
„Suntem extrem de onorați că Booking Holdings România s-a clasat pe locul I în Top Angajatori Undelucram.ro 2025, atât la nivel general, cât și în industria IT&C. Într-un domeniu atât de dinamic și competitiv în care activăm, această recunoaștere este cu atât mai semnificativă, cu cât vine la doar câțiva ani de la deschiderea oficială a Centrului nostru de Excelență și reconfirmă succesul eforturilor noastre în atragerea, reținerea și dezvoltarea talentelor de top. Angajamentul nostru rămâne același: menținerea unei culturi în care autenticitatea este valorificată și în care colegii noștri se simt susținuți, implicați și inspirați să contribuie la proiecte inovatoare dedicate portofoliului de branduri Booking Holdings. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la această realizare excepțională. Suntem extrem de mândri de ceea ce am reușit împreună, demonstrând dedicare și pasiune pe parcursul acestei perioade. Fiecare membru al echipei a jucat un rol esențial în crearea unui mediu de lucru remarcabil, unde excelența și colaborarea sunt valori fundamentale”, declară Anca Fotache, General Manager, Booking Holdings România.
Șapte industrii noi intră în topul Undelucram.ro
Pe lângă topul general al angajatorilor destinat companiilor mari, Undelucram.ro realizează clasamente și pe industrii. Anul acesta, șapte industrii noi au intrat în top: energie & industrii extractive, entertainment, retail farmaceutic, servicii medicale, servicii de curierat, servicii financiare.
„Noile industrii din clasament arată că preocuparea pentru experiența angajaților nu mai este specifică doar sectoarelor tradițional dinamice, precum IT sau retail. Vedem cum domenii precum energia, serviciile medicale sau financiare devin tot mai atente la vocea oamenilor din interior. Este un semn clar al maturizării pieței muncii, în care tot mai multe organizații înțeleg că implicarea și loialitatea angajaților se construiesc prin transparență, echilibru și valori autentice”, adaugă Costin Tudor.
Topul SMEs include 2 industrii
Ediția 2025 marchează și o premieră în categoria SME (Small & Medium Enterprises): pentru prima dată, topul include clasamente dedicate pe industrii: IT&C și Asigurări, demonstrând implicarea tot mai mare a companiilor mici și mijlocii în crearea unor medii de lucru autentice și sustenabile.
Topul general integral, dar și topurile pe industrii vor fi disponibile în Catalogul Top 100 cei mai buni Angajatori pentru care să lucrezi în 2026 publicat de Undelucram.ro în februarie 2026. Tot în luna februarie, cele mai importante tendințe în piața muncii vor fi dezbătute în cadrul Conferinței Top Angajatori Undelucram.ro.

Top Angajatori Undelucram.ro 2025
5. Qualysoft Information Technology
ASIGURĂRI IMM
2. OVB Allfinanz Romania Broker De Asigurare
3. Otto Broker de Asigurare
Topul Angajatori Undelucram.ro 2025 nu este doar un simplu clasament, ci o imagine reală și relevantă a pieței muncii, construită exclusiv pe baza feedback-ului autentic al angajaților. Rezultatele evidențiază o tendință clară: companiile care ascultă, comunică și investesc în experiența angajaților sunt cele care reușesc să câștige încrederea oamenilor.
Le mulțumim tuturor celor care au ales să-și împărtășească vocea pe Undelucram.ro și să contribuie la un mediu profesional mai echitabil. Mulțumim și companiilor care ascultă, învață și investesc constant în oameni. Împreună, construim o piață a muncii mai matură, bazată pe încredere, echilibru și valori reale.
Citește toate articolele despre
Despre meserii Găsește-ți job Evaluează compania Workforce planning Employee experience Employer branding Motivație și vocație Oportunități joburiArticol scris de:
Comentarii
0 comentarii
                            Accesează-ți contul și adaugă comentariul tău
Despre meserii
Abonează-te la Newsletter
Citește articolele de interes din partea contributorilor Undelucram.ro